Kruiskamp 20-2, 3814 PC Amersfoort  |  06-144 01 555

Loopbaan


Heb je het gevoel dat je met je loopbaan niet meer op het juiste spoor zit. Dan helpt H@ 1e Spoor met het bedienen van de juiste wissels om op stoom te blijven.Afhankelijk van de vraagstelling kunnen we je belemmeringen in de huidige situatie wegnemen of onderzoek doen naar komende loopbaankeuzes. Daarbij analyseren we de ‘gap’ van het huidige en het toekomstige en geven we aan hoe de weg is om deze te overbruggen.


Daarbij heeft het 1e Spoor een aantal ondersteunende producten ontwikkeld:

Omgaan met verandering. Een product voor mensen die moeite hebben met veranderingen in hun huidige werksituatie.

Passend bij insourcing of outsourcing, cultuurverandering, reorganistaies, dreigend  of gekregen ontslag.

Fit for the future. Een product  die je helpt met je zelfreflectie. Na afloop heb je helder wie je bent, wat je kan en wat je wilt. De basis van de komende stappen in je loopbaan worden hier gelegd.

Loopbaanscan: De Loopbaanscan is een wetenschappelijk verantwoord instrument voor mensen die een kort en krachtig handvat willen voor het maken van een volgende stap in hun loopbaan.  De Loopbaanscan kan tevens worden ingezet voor ontwikkelingsdoeleinden van medewerkers binnen organisaties. H@ 1e Spoor is gecertificeerd en werkt met de TMA-methode.

Netwerken en Social Media. Met dit product pak je het spoor naar je doel van nieuw, ander werk. Het geeft je inzicht in de kracht van netwerken, het opstarten van je eigen netwerken maar vooral maakt het de onmisbaarheid van social media duidelijk.

Ben je nog niet helemaal thuis in deze wereld dan is dit product helemaal voor jouw!

Zelfprofilering. Al lang niet meer gesolliciteerd en wil je dit succesvol doen?, dan helpt dit product. Het geeft je inzicht in o.a. je zelfprofilering, je gespreksvaardigheden en sluit aan bij huidige actuele ontwikkelingen in de arbeidsmarkt.